011 334 0668
office@canatlantic.com
Norman logo

O kompaniji Norman

Kompanija Norman je Norveška kompanije, jedna od pionira u oblasti proizvodnje sigurnosnih softvera. Firma je osnovana 1984. godine u Oslu, davno pre pojave prvih zloćudnih softvera. Ova kompanija je jedna od prvih plasirala proaktivna rešenja u vezi sa sigurnosnim softverima i forenzičke alate za otkrivanje malicioznih softvera. Koristeći sopstveni patent – „Norman SandBox“ tehnologiju, Norman nudi „kućnim“ korisnicima jednostavno rešenja za zaštitu računara i ličnih podataka, biznis integrisana rešenja za zaštitu mreža i radnih stanica za poslovne korisnike, kao i rešenja za analizu i izgradnju sistema mreža otpornih na sofisticirane i ciljane napade.

Krajem 2012. godine Norman AS se podelio na dve kompanije:

  • Norman Safeground AS koji je fokusiran na potrošače i mala i srednja preduzeća.
  • Norman NG koji je fokusiran na rešenja za prevenciju upada i identifikaciju pretnji.

 

Norman Safeground AS ima klijente u preko 180 zemalja. Kompanija je u poslednjem kvartalu 2012. godine plasirala novu verziju Norman proizvoda; Norman Security Suite 10. Norman NG AS je među vodećim kompanija sa naprednom analitikom i identifikacijom nepoznatih pretnji. Vodeća analitička kompanija Gartner i Frost&Sullivan stavila je Norman NG među 10 najboljih prodavaca na koje treba obratiti pažnju. Kompanija je, pored ostalih proizvoda, razvila vodeću svetsku tehnologiju u vezi sa industrijskim kontrolnim sistemima pod imenom Scada. Napravljena je jaka organizacija u SAD sa sedištem u San Dijegu i u Evropi sa sedištem u Oslu. Kompanija je ostvarila rast od 50% u prošloj godini.

Norman proizvodi

Norman svoje proizvode deli na proizvode sa fizička lica (krajnje korisnike) i proizvode za pravna lica (kompanije). Da biste našli pravi proizvod za sebe, izaberite grupu proizvoda klikom na jednu od dve ponuđene opcije:

Kućni korisnici   Poslovni korisnici

 

Za više informacija o Norman proizvodima, kao i o načinu licenciranja, možete nas kontaktirati telefonom ili putem mail formulara na kontakt strani.