011 334 0668
office@canatlantic.com
Canatlantic d.o.o. je prodavac Norman proizvoda. Licencu možete poručiti putem naše elektronske pošte, potrebno je da nam dostavite Vaše ime, prezime, adresu, e-mail i kontakt telefon.

Antivirusni softveri za kućne korisnike

Norman Antivirus 10
Norman Antivirus 10

Unapređeni dizajn – Novi interfejs je jednostavan za upravljanje i uključuje praktična podrazumevana podešavanja. Bolja zaštita i alati za blokiranje i čišćenje virusa – Redizajnirani antimalware sistem nudi bolju protekciju kroz identifikovanje, blokiranje i čišćenje svih tipova pretnji. Ovaj softver koristi manje sistemskih resursa u odnosu na ranije verzije. Brža identifikacija pretnji kroz „real time“ tehnologiju na osnovu „cloud“ sistema, a takođe je obezbeđeno redovno ažuriranje softvera. Automatska zaštita od virusa i spyware-a prepoznaje, blokira i uklanja viruse, „crve“, trojance, oštećenja uzrokovana malware-om i druge destruktivne kodove. Manje uticaja na performanse računara. Softver je kompatibilan sa Windows 8.

Cenovnik  Pročitaj više
Norman Security Suite 10
Norman security suite 10

Superioran i lak za korišćenje sa efektivnom antivirus zaštitom i zaštitom prilikom korišćenja interneta. Grafički korisnički interfejs i pametnija podrazumevana podešavanja čine ovaj program efikasnim i lakim za upravljanje. Pametni lični zaštitni zid ne ometa vaše aktivnosti na internetu. Više efikasne roditeljske kontrole. Lakše je i mnogo intuitivnije podesiti roditeljsku kontrolu da bi se obezbedilo da su deca bezbedna na internetu. Ugrađena zaštita sprečava neautorizovane programe da preuzmu kontrolu nad vašim računarom. Automatski ažurirani moduli rade skriveni u pozadini i skidaju potrebne fajlove bez ometanja vaših „online“ aktivnosti.

Cenovnik  Pročitaj više
Norman Security Suite 10 Pro
Norman Security Suite 10 Pro

Novi Norman Security Suite 10 Pro obezbeđuje svu protekciju koja vama je neophodna za bezbednu aktivnost na internetu. Kompletno redizajniran, veoma jednostavan za korišćenje, Norman Security Suite Pro je pametniji i bezbedniji nego ikad ranije. Unapređena detekcija pretnji, alati za blokiranje i čišćenje vam garantuju da će te biti potpuno zaštićeni. Vršimo nadgledanje i adresiranje svih pretnji – ažuriranje je veoma brzo i nevidljivo bez ometanja vaših aktivnosti internetu i bez usporavanja vašeg računara. Samo je potrebno da ga instalirate i da zaboravite na njega.

Cenovnik  Pročitaj više

 

Akcija!

Kupite godišnju licencu za Norman Antivirus i dobićete besplatno uklanjanje postojećih virusa, kao i instalaciju Norman antivirusnog programa!

Karakteristike Antivirus 10 Security Suite 10 Security Suite 10
Pro
Antivirus i Antispyware Štiti računar od malware-a kao što su virusi, spyware-i itd.
Zaštita od novih malware-a
Blokiranje virusa od ulaska preko
email-a ili IM
Planer skeniranja
Čuvar ekrana sa malware skenerom
Antispam Blokira ulazak spama u vaše poštansko sanduče
Detektuje i filtrira pokušaje „pecanja“
Lični zaštitni zid Lični zaštitni zid
Proverava dolazeći i odlazeći saobraćaj sa vašeg računara
Sprečava lopove da uzmu vaše podatke
Sprečava napade sa zaraženih sajtova
Roditeljska kontrola Sprečava pristup potencijalno opasnim sajtovima
Stvarna kontrola sadržaja na sajtovima
Individualni profili za pristup
Vremensko ograničenje pristupa internetu
Alati privatnosti Bezbedno uklanjanje dokumenata i podataka
Uklanjanje istorije pregledanja i privremenih fajlova
Zaštita od upada Blokira pokušaje upada
Unapred izveštava o sumnjivim aktivnostima

 

Norman „Cloud“ rešenje

Norman Online Backup
Online Backup

Možete pristupiti vašim podacima sa bilo kog mesta. Na primer možete sačuvati vaše fotografije i druge lične podatke na vašem računaru i potom im pristupiti sa nekog mobilnog uređaja ili direktno sa nekog drugog računara. Možete deliti slike sa letovanja sa prijateljima i porodicom. Vaši podaci su uvek bezbedni u slučaju neispravnosti hard diska. Možete ponovo vratiti vaše podatke koje ste greškom uništili u roku od 30 dana i pristupiti ranijoj verziji fajla na kome ste radili. Vaši podaci su smešteni u Norveškoj i zaštićeni su njihovim zakonom o privatnosti.

Cenovnik

Norman sistem optimizator

Norman System Speedup
Norman System Speedup

Da li dugo čekate da vaš kompjuter počne da radi? Da li je vaš kompjuter spor? Norman System Speed se lako podešava i automatski briše nepotrebne fajlove, online istoriju i unapređuje performanse računara, oslobađa memoriju tako da aplikacije koje koristite rade brže, poboljšava podešavanja radi provere statusa instaliranih drajvera, deinstalira programe koji vam više ne trebaju.

Cenovnik

 

Naša firma je autorizovani prodavac Norman proizvoda. Kontakirajte nas za cene paketa koje želite da kupite.