011 334 0668
office@canatlantic.com
Canatlantic d.o.o. je prodavac Norman proizvoda. Licencu možete poručiti putem naše elektronske pošte, potrebno je da nam dostavite Vaše ime, prezime, adresu, e-mail i kontakt telefon.
Norman Endpoint Protection
Norman Endpoint Protection

Sa Norman Endpoint zaštitom fokusirajte se na napredak vašeg poslovanja dok Norman brine o vašoj bezbednosti na internetu. Intuitivan korisnički interfejs, lako se instalira, razvija i funkcioniše. Automatski izlistava sve klijente i servere na vašoj mreži. Štiti od novih i nepoznatih zloćudnih softvera i ostalih konstantnih pretnji. Stalna zaštita sprečava neautorizovane programe da preuzmu kontrolu nad računarom. Norman Endpoint zaštita ide u paketu sa vodećim industrijskim tehnologijama: Norman SandBox (R) i DNA Matching. Opciono se može postaviti sigurnost klijenta na „silent“, što omogućava određenim konfiguracijama kao što su POS terminali, da ostanu slobodni od sigurnosnih prekida, dok u isto vreme ostanu potpuno sigurni.

Cenovnik  Poruči
Norman Endpoint Protection – Linux
Norman Endpoint Protection

Norman Endpoint zaštita za Linux je antivirus aplikacija za Linux koja nudi skeniranje fajlova „na pristup“ i „na zahtev“, koji su smešteni na serverima ili radnim stanicama. Nova verzija uključuje grafički korisnički interfejs koji olakšava korišćenje. Skener „na zahtev“ se koristi da se ručno ili daljinski skeniraju selektovana područja računara. Ovaj skener koristi Norman SandBox tehnologiju za povećanu zaštitu tako što detektuje nove nepoznate viruse, „crve“ i „trojance“ pre nego što naprave štetu. Automatsko ažuriranje svih modula se neprimetno odvija u pozadini.

Cenovnik  Poruči
Norman Email Protection
Norman Email Protection

Norman Email zaštita obuhvata alate koji efektivno beleže bezbedonosne pretnje kao što su spamovi, virusi, prevare, „pecanja“ i druge neautorizovane komunikacije. Kombinujući antispam tehnologiju i potpuno integrisan Norman antivirus sistem koji obuhvata Norman SandBox tehnologiju za proaktivnu detekciju novih i nepoznatih zloćudnih softvera. Sa modularizovanom bezbednosnom arhitekturom i sa mnoštvom metoda za skeniranje i filtriranje poruka, Norman Email zaštita omogućuje sigurnost današnjih email mreža. Takođe omogućuje automatsku detekciju i validaciju email adresa. Direktni karantin je add on modul koji omogućuje kontrolu poruka koje su u karantinu od strane krajnjeg korisnika i to direktno iz Outlook-a.

Cenovnik  Poruči
Norman Enterprise Security Suite
Norman Application Control

Norman Enterprise Security Suite je fleksibilno rešenje lako za korišćenje koje sadrži Norman kontrolu aplikacija i Norman kontrolu uređaja. Više od 2 miliona novih zloćudnih virusa se mesečno otkriju. Norman kontrola aplikacija omogućava efektivnu zaštitu koja sprečava da se izvrše nepoznate ili potencijalno opasne aplikacije. Norman kontrola uređaja je dostupna kao modul unutar Norman Enterprise Security i kao standardna verzija ili integrisana sa modulima drugih proizvoda. Kontrola uređaja pomaže da se smanji rizik od gubitka podataka i infekcije od strane zloćudnih virusa davajući kontrolu mobilnih uređaja. Enterprise Security Suite omogućuje upravljanje preko kontrolne table i smanjuje ukupne troškove vlasnika.

Cenovnik  Poruči
Norman SecureSurf
Norman Secure Surf

Norman SecureSurf je dostupno Web rešenje za biznis svih vrsta koje je uvek ažurirano. Ne zahteva hardver ili softver. Omogućuje zaštitu tako što se posmatraju web sajtovi da bi se otkrili inficirani sadržaji. Povećava se produktivnost kompanija regulisanjem korišćenja interneta preko web filtera. Štite se vaši korisnici čak i kad nisu prikačeni na mrežu kompanije.

Cenovnik  Poruči
Norman SecureTide
Norman Secure Tide

Norman SecureTide je anti-spam usluga koja blokira neželjene poruke i čuva sistem od virusa, reklamnih i špijunskih softvera. Ovo je moćna i fleksibilna usluga koja omogućuje organizacijama da upravljaju email komunikacijama i kompatibilna je sa email serverima. SecureTide štiti dolazeće poruke od virusa, spamova i „pecanja“ a korisnik dobija dnevne izveštaje o svakoj blokiranoj poruci koja je u karantinu. Email filteri čiste sve vaše odlazeće poruke. SecureTide SmartHost ima napredne opcije za filtriranje. SmartHost sprečava distribuciju poverljivih podataka izvan kompanije, omogućava administratorima da unište ili proslede dalje poruku koja se nalazi u karantinu, zaustavlja slanje uvredljivog materijala krajnjim korisnicima.

Cenovnik  Poruči
Norman SecureBackup
Norman Secure Backup

Norman SecureBackup je lako i sigurno online backup rešenje za mala i srednja preduzeća, obezbeđujući sigurnu zaštitu kritičnih poslovnih podataka, uključujući fajlove, baze podataka i email. Podaci se prvo enkriptuju pre nego što odu sa vaše mreže. Birate vaš ključ za enkripciju pri instalaciji programa. Samo vi i vaša kompanija ima pristup ključu, tako da niko ne može prići vašim podacima. Podaci se čuvaju stalnim bekapovanjem u dva centra koja su locirana unutar EEZ. Za iznos fiksnog troška vaši podaci su bekapovani bez velikih investicija u hardver ili softver. Norman mreža omogućava visoku sigurnost i garantuje pristup vašim podacima 24 časa u nedelji. Instaliranje Norman SecureBackup softvera je lako i brzo.

Cenovnik  Poruči
Norman SecureBox
Norman Secure Box

Norman SecureBox je lak način da sigurno delite, sinhronizujete i bekapujete vaše fajlova. Koristeći Norman rešenje za deljenje fajlova, vaši fajlovi su enkriptovani na disku, u komunikaciji i u cloud-u. Norman SecureBox kreira sigurno područje na vašem lokalnom hard disku gde su svi folderi i fajlovi zaštićeni 256 bitnom enkripcijom. Možete pristupiti vašim fajlovima preko internet pretraživača ili na vašem pametnom telefonu. Čim kreirate ili izmenite fajl, on se automatski bekapuje, dok su svi vaši podaci uskladišteni unutar EEZ da bi se omogućila izuzetna privatnost.

Cenovnik  Poruči
Za više informacija o Norman proizvodima, kao i o načinu licenciranja, možete nas kontaktirati telefonom ili putem mail formulara na kontakt strani.