011 334 0668
office@canatlantic.com

Izrada mobilnih aplikacija

izrada-mobilnih-aplikacija

 
Izrada mobilnih aplikacija za Android platformu. Unapredite Vaš biznis i dajte korisnicima jedinistveno korisničko iskustvo.
Razvoj i izrada nativnih Android aplikacija je jedna od naših ključnih kompetencija.
Android je najzastupljenija platforma mobilnih uređaja u Srbiji. Naše aplikacije su kompatibilne sa svim Android platformama, odgovaraju svim veličinima mobilnih uređaja. Koristimo strukturirane metode razvoja, najbolje prakse kodiranja i striktno poštujemo smernice i standarde programiranja.
Sve aplikacije koje mi izrađujemo su isključivo za Android platformu i zbog toga imaju najbolje performanse.
Serverska strana aplikacije je u zavisnosti od projekta izrađena u Javi, PHP-u ili ASP.Net-u, dok za vrlo zahtevne aplikacije koristimo Cloud tehnologije poput Amazona i Azura.
Svaka aplikacija se hostuje na serverima koje mi nudimo. Performanse servera određujemo u zavisnosti od potrebe projekta. Ukoliko je aplikacija zahtevna preporučuje korišćenje Azure-a zbog skalabilnosti servera.
Uz svaku mobilnu aplikaciju obezbeđujemo i administrativni panel aplikacije na serveru, koji služi za ažuriranje aplikacije, unos podataka kao i statistiku o korišćenju.

Ukoliko je potrebno da Vaša aplikacija čuva dosta podataka o korisniku, koristimo najbolje i proverene metode bezbednosti radi očuvanja integriteta korisnika. Za autentifikaciju korisnika koristimo OAuth tehnologiju, kako bi podaci ostali sigurni.

Pored samih aplikacija radimo i izradu pozadinskih servisa koji omogućavaju rad aplikacije čak i kada ista nije aktivna, kao i aplikacije za Android sat i naočare.

Primenjujemo agilni razvoj softvera, tako da je zahteve moguće menjati u toku razvoja uz dogovor.