011 334 0668
office@canatlantic.com
video surveillance

 

Projektovanje i ugradnja sistema video nadzora. Canatlantic d.o.o. Beograd, Skadarska 10a.  Prodaja opreme za video nadzor.

Sistemi video nadzora doživljavaju veliku ekspanziju u današnje vreme u uslovima u kojima živimo i radimo. Na ulici, u saobraćaju, poslovnim prostorima, vozilima, privatnim objektima. Mnogo je razloga za ugradnju sistema video nadzora, od zaštite vlasništva, nadzora firme, zaposlenih, dece, a možda najvažniji aspekt je preventivno dejstvo. Posebno interesantna namena je broadcasting video nadzora putem interneta (ova opcija je korisna ugostiteljskim objektima, organizacijama raznih javnih događaja).

Pored nabrojanih usluga, vršimo projektovanje i instalacije video interfona, opreme za kontrolu pristupa (biometrijskih i magnetnih) kao i sisteme kontrole radnog vremena. Koristimo najmodernija rešenja kao i uređaje renomiranih svetskih firmi: Hikvision, Sony, Panasonic, Samsung itd.

Canatlantic d.o.o. ima veliko iskustvo u implementaciji sistema video nadzora i kontrole pristupa. Svakodnevno pratimo najnovije tehnologije iz ove oblasti i aktivno ih primenjujemo.

UGRADNJA VIDEO NADZORA – CENE KOMPLETA

U ponudi imamo nekoliko kompleta video kamera, koji su prilagođeni najčešćim zahtevima kupaca. Sva oprema je proizvedena u Kini od strane najvećeg globalog proizvođača video opreme – kompanije HikVision. Kompanija HikVision ima 13.000 zaposlenih od čega 4.000 inženjera u sektoru razvoja i istraživanja (izvor: Wikipedia).

Pored predefinisanih kompleta, možemo da ponudimo i rešenja video nadzora, prilagođena konkretnim potrebama kupca.

Napomena: U cene kompleta ne ulaze troškovi instalacije, jer za procenu je neophodno imati uvid u lokaciju na koju se postavlja.