011 334 0668
office@canatlantic.com
optimizacija sajta

Optimizacija sajta – optimizacija pretrage – SEO

Svako ko se odluči da izradom web sajta unapredi poslovanje svoje firme, nakon ulaganja u web sajt, od dotičnog sajta očekuje priliv novog posla ili širenje potencijalnog kruga klijenata. Najčešće se to ne desi samo od sebe. Neki sajtovi ne dovedu nikakve posetioce, drugi, opet, dovedu pogrešne. Da biste na svoj tek napravljeni web sajt doveli prave posetioce (potencijalne klijente), neophodno je da se uradi kvalitetna optimizacija sajta (SEO).

Optimizacija sajta za web pretrazivače je proces unapređenja vidljivosti vašeg sajta na klasičnoj (ne plaćenoj – organic) pretrazi najpoznatijih internet pretraga (Google, Yahoo, Bing, Ask itd). U osnovi, sajt koji je bolje rangiran na pretrazi (ili se pojavljuje češće u rezultatima pretrage), po pravilu dobija veći broj poseta od sajta koji je lošije rangiran.

Postoje dve mogućnosti da se Vaš internet sajt pojavi na prvoj strani internet pretraživača:

  • Prva mogućnost je da se odlučite da platite kompaniji, vlasniku internet pretrazivača, da Vaš sajt pozicionira na prvom mestu, a svaka poseta koja stigne preko takve plaćene pretrage, umanjuje Vaš pripejd kredit.
  • Druga mogućnost je da platite profesionalcima za SEO da urade posao optimizacija, i da Vaš sajt dovedu na prvu stranu pretrage, i nakon toga sve posete koje dođu na Vaš sajt su takoreći besplatne.

Naša firma pruža usluge optimizacije sajtova, vrlo kvalitetno, što možemo i da dokažemo na konkretnim primerima sajtova koje smo mi optimizovali.