011 334 0668
office@canatlantic.com

YouTube aplikacija – ponovo na iPad-u

canatlantic blog head picture

Apple je početkom leta tekuće godine, najavio novu, takoreći revolucionarno unapređenu verziju svog dobro poznatog operativnog sistema, čiji izlazak je čekao pojavljivanje novog iPhone5. Sredinom septembra, kada je Apple lansirao svoj novi iPhone, operativni sistem iOS6 postao je dostupan i svim korisnicima mobilnih Apple uređaja prethodne generacije.

Mnogi radoznali korisnici iPad tablet računara, požurili su da preuzmu novu verziju Apple-ovog mobilnog operativnog sistema. Međutim, na njihovo veliko iznenađenje (razočaranje), YouTube aplikacija (koja je uvek bila prisutna na iOS uređajima) je nestala. Svi pokučaji da se aplikacija pronađe na prodavnici aplikacija, takođe je bila bez uspeha. Nakon kratkog vremena, pojavile su se zamenske aplikacije nezavisnih proizvođača, koje su samo na prvi pogled bile adekvatna zamena. Velika većina tih YouTube klonova bila je prepuna advertajzing banera i beskorisnih funkcija, tako da je većina korisnika nevoljno, klipove gledala putem mobilne verzije ovog čuvenog Google servisa. I, kada su svi već izgubili nadu da će njihova omiljena aplikacija da vaskrsne, niotkuda Google je na iznenađenje svih iOS korisnika, 4. decembra pustio zvaničnu YouTube aplikaciju!

YouTube on iOS 6

Prvi utisci su zaista odlični. Aplikacija ima veoma lep interfejs kao i nekolicinu novih funkcija uključujući poboljšanu podršku za Apple AirPlay stream, nove opcije za formiranje plej lista, klikabilne linkove u opisima video klipova, kao i poboljšanu Apple VoiceOver funkciju. Aplikacija je besplatna i možete je odmah preuzeti na Apple AppStore-u, što Vam zaposleni u Canatlantic-u toplo preporučuju.

1 Zvezdica2 Zvezdice3 Zvezdice4 Zvezdice5 Zvezdica (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

Ostavite komentar