011 3340668
office@canatlantic.com

Prodaja

Prodaja – Canatlantic d.o.o.

Pored pružanja profesionalnih usluga iz oblasti informacionih tehnologija, vođeni idejom da ponudimo kompletnu uslugu našim klijentima, Canatlantic d.o.o. se već duži niz godina bavi prodajom informatičke opreme – računara, periferija, softvera i potrošnog materijala. Ovlašćeni smo prodavci i partneri mnogih brendova – AnyDesk, Kaspersky, Adobe, Microsoft.

Našim klijentima uvek sugerišemo da kupuju proizvode koji su kvalitetni i pre svega svrsishodni. Naše znanje i iskustvo iz oblasti informacionih tehnologija, stavljamo na raspolaganje kupcima i zajedno pronalazimo najbolja rešenja.

Mi nismo obični trgovci. Mi pružamo podršku za svu opremu i softvere koje prodajemo, što je najbitnija prednost za svakog klijenta. Jedino kod nas uz kupovinu licence za antivirusne proizvode, dobijate podršku i pomoć kod instaliranja na Vaš računar. Mi znamo šta klijentu treba i nudimo najbolje za uložen novac.

 

Naša je zamisao, da ponudimo sve na jednom mestu, proizvod, konsalting i uslugu, tako da klijent nema potrebu da rešenje traži na drugom mestu. Za sva pitanja, stojimo Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas!