011 334 0668
office@canatlantic.com

Kaspersky prodaja licenci za kućne korisnike – Canatlantic d.o.o. Beograd, Srbija – Autorizovani Reseller.

Elektronske licence sa popustom od 30% na obnovu.

Kaspersky Anti-Virus 2017

Kaspersky Anti-Virus 2017 donosi savršenu antivirus tehnologiju za vaš računar – sa zaštitom u realnom vremenu, podržanu od strane „cloud“ sistema protiv najnovijih pretnji. Radeći u pozadini sa inteligentnim skeniranjem na viruse i malim, čestim ažuriranjem, proaktivno štiti vaš računar od poznatih i nepoznatih pretnji, bez uočljivog uticaja na brzinu vašeg računara. Kaspersky AntiVirus je osnova zaštite vašeg računara sa: Naprednom Antivirus zaštitom protiv virusa, trojanaca, „crva’, špijunskih softvera; Zaštitom u realnom vremenu koristeći „cloud“ tehnologiju radi odbrane od najnovijih zloćudnih pretnji; Brzom proverom bezbednosti – na lak način se proveravaju podaci, aplikacije i web sajtovi.

Cenovnik  Poruči  Pročitaj članak

Kaspersky Internet Security 2017

Kaspersky Internet security 2017 je rešenje za PC, Mac i Android uređaje. Koji god uređaj koristite u banci, prodavnici ili prilikom pretraživanja interneta, uvek postoji rizik od sajber kriminala, zloćudnih virusa i „phishing“-a. Ovaj softver uključuje: Multi-device sigurnost sa nagrađenom zaštitom koja je optimizovana za svaki uređaj; Fleksibilna zaštita koja vam omogućuje da pronađete sigurnost koja odgovara bilo kojoj kombinaciji uređaja i OS; Zaštita u realnom vremenu protiv svih novih zloćudnih softvera i internet pretnji; Zaštita u slučaju krađe koja služi za osiguranje vaših podataka ukoliko je Vaš Android pametni telefon izgubljen ili ukraden.

Cenovnik  Poruči  Pročitaj članak

Kaspersky Total Security 2017

Kaspersky Total Security je nagrađivano rešenje protiv svih vrsta internet pretnji. Inovativni hibridni pristup zaštite kombinuje moćne sigurnosne tehnologije na vašem računaru i „cloud“ efikasnost u realnom vremenu. Kao rezultat toga, Kaspersky Total Security štiti vaš novac, identitet, fotografije, poverljive dokumente i decu od svakodnevnih pretnji sa interneta.

Cenovnik  Poruči  Pročitaj članak

Kaspersky Internet Security za Android

Kaspersky Internet Security za Android je najnovije sigurnosno rešenje – superiorno rešenje protiv krađe i Android antivirus. Lako se koristi i optimizovano je da zaštiti pametne telefone i tablete na bazi Androida od pretnji koje dolaze preko interneta sa minimalnim uticajem na performanse vašeg uređaja. Antimalware zaštita, Web zaštita, Zaštita u slučaju krađe, Zaštita privatnosti, Filtriranje poziva i poruka. Softver omogućava OTA (over-the-air) ažuriranje Android Antivirus baze podataka.

Cenovnik  Poruči

 

Narudžbinu možete ostvariti putem email formulara, nakon čega je potrebno da obavite avansnu uplatu, a licenca Vam stiže na email adresu nakon 1-2 radna dana.
Podelite... Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter