011 334 0668
office@canatlantic.com

Kaspersky prodaja licenci za kućne korisnike – Canatlantic d.o.o. Beograd, Srbija – Autorizovani Reseller.

Od 1. jula 2020. godine je aktuelan novi cenovnik (niže cene Kaspersky licenci za nove i postojeće korisnike).

Elektronske licence sa popustom od 30% na obnovu.

Kaspersky Anti-Virus 2022

Kaspersky Anti-Virus 2022 omogućava osnovnu zaštitu vašeg računara bez usporavanja rada računara. Uključuje antivirus skeniranje dokumenata, softvera i web sajtova, zaštita protiv zloćudnih pretnji, „phishing“-a, kontrola ranjivih komponenti, besplatna automatska ažuriranja i „upgrade“ na najnoviju verziju.

Cenovnik  Poruči

Kaspersky Internet Security 2022

Kaspersky Internet security 2022 je rešenje za PC, Mac i Android uređaje. Koji god uređaj koristite u banci, prodavnici ili prilikom pretraživanja interneta, uvek postoji rizik od sajber kriminala, zloćudnih virusa i „phishing“-a. Ovaj softver uključuje: Multi-device sigurnost sa nagrađenom zaštitom koja je optimizovana za svaki uređaj; Fleksibilna zaštita koja vam omogućuje da pronađete sigurnost koja odgovara bilo kojoj kombinaciji uređaja i OS; Zaštita u realnom vremenu protiv svih novih zloćudnih softvera i internet pretnji; Zaštita u slučaju krađe koja služi za osiguranje vaših podataka ukoliko je Vaš Android pametni telefon izgubljen ili ukraden; zaštita dece od pretnji sa interneta; zaštita vaših internet konekcija, web kamera i online transakcija; ažuriranje softvera i uklanjanje aplikacija koje se ne koriste.

Cenovnik  Poruči

Kaspersky Total Security 2022

Kaspersky Total Security je nagrađivano rešenje protiv svih vrsta internet pretnji. Inovativni hibridni pristup zaštite kombinuje moćne sigurnosne tehnologije na vašem računaru i „cloud“ efikasnost u realnom vremenu. Kao rezultat toga, Kaspersky Total Security štiti vaš novac, identitet, fotografije, poverljive dokumente i decu (Safe kids premium) od svakodnevnih pretnji sa interneta.

Cenovnik  Poruči

Kaspersky Internet Security za Android

Kaspersky Internet Security za Android je najnovije sigurnosno rešenje – superiorno rešenje protiv krađe i Android antivirus. Lako se koristi i optimizovano je da zaštiti pametne telefone i tablete na bazi Androida od pretnji koje dolaze preko interneta sa minimalnim uticajem na performanse vašeg uređaja. Antimalware zaštita, Web zaštita, Zaštita u slučaju krađe, Zaštita privatnosti, Filtriranje poziva i poruka. Softver omogućava OTA (over-the-air) ažuriranje Android Antivirus baze podataka.

Cenovnik

 

Narudžbinu možete ostvariti putem email formulara, nakon čega je potrebno da obavite avansnu uplatu, a licenca Vam stiže na email adresu nakon 1-2 radna dana.