011 3340668
office@canatlantic.com
Servis računara u Beogradu

 

Servis računara i računarske opreme – Bulevar despota Stefana 101, Beograd. Popravka računara u toku jednog radnog dana.

Radnja postoji od 2005. godine, a prvih 15 godina se nalazila u Skadarskoj ulici. Prepoznatljivi smo kao servis koji usluge pruža uredno, precizno, na vreme i što je najvažnije kvalitetno. Uz uslugu servisa, kod nas možete dobiti veliki broj korisnih saveta – kako da računar koristite bezbedno i kako da ga pravilno održavate.

Servisiranje je veoma bitno za svaki uređaj a pogotovo za računar. Da bi kompjuter funkcionisao dobro, potrebno je redovno čišćenje, radi boljeg protoka vazduha (hlađenja), kao i redovan pregled operativnog sistema i pratećeg softvera. Mnoge računarske komponente imaju ograničen radni vek (atx napajanja, ventilatori na napajanju i procesoru, kondenzatori na matičnoj ploči), pa je potrebno povremeno prekontrolisati radno stanje istih i po potrebi zameniti. U redovno održavanje spada i pregled softvera kao i provera antivirusne zaštite.

Servisiranje računara obuhvata sledeće usluge:

 • Hardverski servis (čišćenje od prašine hardvera i ventilatora, zamena neispravnih elemenata)
 • Održavanje operativnog sistema (reparacija sistema, revizija instaliranog softvera, podešavanja)
 • Preinstalaciju kompletnog operativnog sistema i pratećeg softvera
 • Antivirus zaštitu i uklanjanje zloćudnog softvera
 • Postavljanje sistema za pravljenje „bekap“ kopije podataka
 • Oporavak i spasavanje podataka sa neispravnih medija za skladištenje podataka

 

Kaspersky antivirusna zaštita

Kupite godišnju licencu za Kaspersky Standard i dobićete besplatno uklanjanje postojećih virusa, kao i instalaciju Kaspersky antivirusnog programa!
Kaspersky Standard, Cena: 3.420 din RSD.

Pored servisiranja računara bavimo se i popravkom računarskih periferija. Monitori, kao i računari zahtevaju povremeno održavanje, tj. proveru stanja i po potrebi zamenu dotrajalih delova (najčešće kondenzatora u impulsnom napajanju i inverteru). Kod nas možete nabaviti nov računar, monitor, štampač, kao i potrošni materijal za laserske štampače.
Raspolažemo velikim brojem rezervnih delova, kako za nove, tako i za računare starijih generacija.

Ako imate problem sa računarom, ne oklevajte, donesite ga u naš servis računara. Ukoliko niste u mogućnosti da donesete, pozovite nas, u dogovoru sa Vama, mi ćemo doći da ga preuzmemo.

Cene servisnih usluga

Za servisne usluge, cene se ne mogu taksativno odrediti, ali je moguće dati okvirni uvid. Cene za servis računara najčešće se kreću u rasponu od 2.000 din do 3.500 din, u zavisnosti od toga šta je potrebno uraditi na računaru. Kompletan servis obuhvata bekap podataka, preinstalaciju operativnog sistema (kao i pratećeg softvera) i kompletno čišćenje i servisiranje hardvera (podmazivanje osovina ventilatora i pregled atx napajanja). Za pojedinačne usluge, i cene su niže.

Šta nas preporučuje?

 • Računare popravljamo u urednim i čistim prostorijama
 • Radimo precizno i odgovorno
 • Servise obično obavimo u toku jednog radnog dana
 • Brinemo o vašim podacima
 • Ugrađujemo samo provereno kvalitetne komponente
 • Naše cene su korektne
Od 2005. godina nalazili smo se u Skadarskoj 10a, preko puta stare Skadarlije, a ovim poslom se bavimo preko 20 godina. Iskustva smo sticali radeći u servisima velikih srpskih informatičkih kuća, kao i stalnim samostalnim usavršavanjem (kroz pohađanje kurseva i redovno praćenje inovacija iz našeg poslovnog domena). Sve ovo je dobra preporuka i garancija da radimo kvalitetno i posvećeno.

Servis računara – Canatlantic d.o.o. – Bulevar despota Stefana 101, Beograd.

Imate problem sa računarom? Možda mi možemo da pomognemo?