011 3340668
office@canatlantic.com

IT Menadžment za restorane

Restoranska IT rešenja

 

Restoranski IT sistemi

Restoranski biznis se značajno promenio u poslednjoj dekadi najviše zahvaljujući nastanku i razvoju novih informacionih tehnologija.
Rad svakog modernog restorana počiva na korišćenju modernih tehnologija. Jedna od najvažnijih prednosti korišćenja IT tehnologija jeste to da je sistem poručivanja potpuno automatizovan.
Informacioni sistem modernog restorana ima mnoge komponente koje su do skoro bile karakteristične samo za velike kompanije.

Neke od hardverskih komponenti restoranskih IT sistema:

  • Server poslovne baze
  • Backoffice računar
  • Desktop printer
  • UPS neprekidna napajanja
  • Upravljiva mrežna oprema
  • Industrijski WiFi
  • POS terminali
  • Handheld POS terminali
  • Kuhinjeski interaktivni displeji
  • POS printeri

 

Za kvalitetno funkcionisanje pomenute opreme, važno je da oprema bude industrijskog kvaliteta i da IT sistem bude kvalitetno konfigurisan. Efikasan rad restorana zavisi od potpune automatizacije poslovnog procesa, kako bi svaki segment bio fokusiran isključivo na svoj deo posla. Za održavanje visoke reputacije jednog restorana, pored kvalitene kuhinje, najvažnije je da narudžbine stižu na vreme i da ne dolazi do grešaka ili kašnjenja. Svaka komponenta u lancu mora da funkcioniše pouzdano.

IT Menadžment kao eksterna usluga

Projektovanje, izvođenje i održavanje restoranskih IT sistema

Naša firma se bavi restoranskim IT menadžmentom poslednjih 10 godina. Iza sebe imamo veliki broj poslova, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata. Radimo sa najvećim restoranima u zemlji i regionu. Usluga koju pružamo klijentima je sveobuhvatna – rad kompletnog IT sistema je u našima rukama. Od projektovanja do nadzora hardverskih komponenti i automatizovanog bekapa.

Vršimo poslove projektovanja, realizacije i održavanja.
Dostupni smo 24×7 u toku cele godine, a eventualne zastoje u radu rešavamo u ekspresnom roku.
Za udaljenu podršku putem interneta koristimo softver AnyDesk.
U ponudi imamo veliki izbor POS opreme.

WiFi za restorane

Kvalitetan WiFi signal i dobar protok interneta, postali su deo standardne ponude svakog kvalitetnog restorana. Sve je više gostiju koji jedan deo svojih poslovnih obaveza obavljaju upravo koristeći restoranski bežični internet. Zbog toga, ne bi trebalo praviti kompromise kada je kvalitet WiFi uređaja u pitanju. Takođe, za korišćenje mobilnih POS uređaja, neophodna je dobra pokrivenost bežičnim signalom u svakom delu restorana, kako se porudžbine ne bi gubile gubitkom komunikacije POS uređaja sa bežičnom prijemnom tačkom. Naša firma se bavi projektovanjem i implementacijom restoranskih WiFi sistema. Ugrađujemo bežične uređaje industrijske klase, za dugi period korišćenja. Od nedavno postavljamo samo nove tipove uređaja, WiFi6 standarda.

Mi smo tu da obezbedimo neometan rad restorana.