011 3340668
office@canatlantic.com
usluge odrzavanje racunara

Većina kompanija u današnje vreme bazira svoje poslovanje na korišćenju savremenih tehnologija. Naši klijenti nisu izuzetak iz tog pravila. Ali oni imaju određenu prednost: mi omogućavamo da savremena tehnologija koju koriste za svoje poslovanje, vodi uspešno njihov biznis ka poslovnom uspehu. Mi razumemo njihovo poslovanje, mi razumemo tehnologiju. Kombinacija ta dva znanja omogućava nam realizaciju IT rešenja, koja funkcionisu kao sastavni deo biznis strategije naših klijenata.

Neke od naših usluga:

  • Servisiranje računara i računarskih periferija
  • Održavanje računara i računarskih mreža
  • Upravljanje data centrom
  • Projektovanje i izrada računarskih mreža
  • Izrada i nadgledanje automatizovanog bekap sistema
  • Zaštita IT sistema od sajber pretnji

Kompletna IT usluga

Canatlantic d.o.o. pruža kompletnu uslugu IT outsourcing-a. Mi preuzimamo brigu o funkcionisanju kompletnog informacionog sistema, omogućavajuci na taj način klijentu da se fokusira na svoj posao.

Naše usluge su brze, kvalitetne i pouzdane. U zavisnosti od ugovora, na intervencije stižemo u najkraćem mogućem roku, najčešće istog radnog dana, a po potrebi pružamo remote podršku putem interneta.

Ako želite da nas angažujete u vašoj firmi, možete nam uputiti zahtev za dostavljanje inicijalne ponude za IT održavanje. Precizirajte količinu i vrstu IT opreme i mi ćemo Vam uzvratiti sa detaljnom ponudom. Ukoliko želite, možemo da organizujemo sastanak, kako bi sagledali kompletnu situaciju u IT sektroru Vaše firme.